¿Busques un restaurant pel dia del pare? Descobreix l’experiència única de Versió Original per a celebrar el Dia del Pare. Varietat i qualitat en la proposta gastronòmica, amb menús especials i un ambient acollidor. Una experiència culinària completa, amb cuidada decoració i servei excepcional que faran del teu menjar una celebració inoblidable.

Descobrint Versió Original: Un restaurant incomparable

Explorarem detalladament tot el que fa a Versió Original un lloc únic i excepcional per a celebrar el Dia del Pare. Des de la nostra proposta gastronòmica fins al nostre ambient acollidor, cada aspecte del restaurant està dissenyat per a oferir una experiència inoblidable.

La proposta gastronòmica de Versio Original

A Versió Original, la qualitat i la varietat són els pilars de la nostra proposta gastronòmica. Des de plats clàssics de la cuina catalana i espanyola fins a creacions més elaborades que sorprenen els comensals. Cada elecció de la carta està seleccionada per a satisfer tots els gustos i preferències.

Varietat i qualitat en els plats

Tenim Menú de migdia, per a grups i pels més petits

L’ambient de Versió Original

A més de la nostra proposta gastronòmica, l’ambient al restaurant és una part fonamental de l’experiència. Des de la decoració elegant fins a l’atenció personalitzada del personal, cada detall està pensat per a crear un entorn acollidor i sofisticat que convida a gaudir d’un menjar inoblidable en companyia dels nostres sers estimats.

Una experiència culinària completa

Són molts els estudis realitzats que demostren que a un pare se’l fa feliç sorprenent-lo amb una experiència compartida al voltant d’una taula i més encara si veniu a Versió Original a celebrar-ho. Doncs millor que millor…

Ubicació

El restaurant Versió Original es troba estratègicament situat en una de les zones més privilegiades de Sant Cugat del Vallès. Situat en Avinguda del Pla del Vinyet, s/n, Local 10, la seva excel·lent ubicació ho converteix en un destí ideal per a gaudir d’una experiència gastronòmica única.

Al voltant del restaurant, trobaràs el Auditori de Sant Cugat i per darrere tenim el Mercat Municipal de Torreblanca.

A més, la proximitat del restaurant Versió Original al Parc de l’Arboretum fa que sigui un lloc ideal per a anar amb nens.

L’atmosfera que es respira en arribar és càlida, acollidora i sofisticada, ideal per a compartir un moment especial amb la família en el Dia del Pare.

El lloc perfecte per a celebrar el dia del pare

Sabem que cada detall conta. Des de la decoració elegant i moderna fins al bon servei, tot es combina per a crear l’ambient perfecte per a celebrar el Dia del Pare. Cada racó del restaurant ha estat dissenyat perquè els clients se sentin com a casa i puguin gaudir d’un menjar especial en companyia dels seus sers estimats.

Recordeu que si sou un grup molt nombrós, disposem d’una sala privada de fins a 24 comensals per a celebrar tot tipus d’esdeveniments en el nostre restaurant pel dia del pare.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *